Jaf Conținutului Seifului Nu Funcționează

Asta a fost decizia pronunțată de către U. Recent, gigantul tech a cerut Jaxx Blockchain Portofel pentru a elimina Dash sprijin pe aplicație iOS, și are, de asemenea, blocat de mai multe bitcoin aplicații, inclusiv ethereum portofel aplicații din App Store, în trecut, doar pentru a repune-le mai târziu jaf conținutului seifului nu funcționează.

Una dintre primele aplicații terțe părți pentru a fi incluse în noul iPhone 7 este Cerc, un peer-to-peer tehnologie de plăți, care folosește un fiat monede bitcoin și ca plăți feroviar jaf vehicul ordin de eliberare. Hotărârea vine în tocuri de o altă decizie a instanței—de data aceasta în Florida, în care un Miami judecător a decis că bitcoin nu se califică ca o formă de bani în conformitate cu legile statului jaf seif aspect de aur.

Potrivit Anthony Di Iorio, CEO al blockchain portofel Jaxx, Apple a adăugat aburi, yanai și digicash în App Store, aducând numărul total al monedelor digitale acceptate de către gigantul tech la nouă poker bank bri 24 jam on-line.