Sfaturi Pentru A Câștiga La Cazino Sloturi

Antigua se așteaptă pentru a rezolva său de lungă durată de jocuri de noroc online a litigiilor comerciale cu guvernul SUA în ianuarie, potrivit unui guvern ministru de cabinet.În Ajunul Crăciunului, Antigua Ministrul Afacerilor Externe, Charles Fernandez reporterilor locali care Antigua guvernul a primit și a examinat-NE pentru cele mai recente oferta de a rezolva Organizația Mondială a Comerțului litigiu.
Fernandez a refuzat să ofere orice detalii privind oferta SUA. Potrivit Antigua Observator, Fernandez a sugerat Antigua a fost înclinat spre acceptarea NE oferă, deschizând astfel calea pentru problema să fie rezolvată cât mai devreme de ianuarie 2016 sfaturi pentru a câștiga la cazino sloturi.
Asta ar fi aproape 13 ani de când Antigua și-a depus original OMC plângere America e protecționiste jocuri de noroc online, de politică. Antigua acuzat de nedrept discriminare împotriva națiunilor care au licențiat NE confruntă on-line jocuri de noroc site-uri sfaturi pentru a câștiga la sloturi.
SUA a susținut că a avut responsabilitatea de a bloca site-uri internaționale pentru a reduce problema de jocuri de noroc comportament, dar OMC numit această politică de ipocrit având în vedere că NE-a permis operatorilor pe piața internă pentru a oferi on-line cursele de cai de pariuri. OMC autorizat Antigua pentru a colecta anual $21m din SUA pentru a compensa impactul de NOI ban, dar până în prezent nu a plătit nici un ban din asta acumularea de datorii. Antigua noul Prim-Ministru al Gaston Browne a făcut de bună-credință oferte care i-ar tăia NOI obligații financiare în jumătate, dar în timp ce discuțiile s-au declarat a fi progresează, nu avem progrese au fost făcute publice sfaturi pentru a câștiga la sloturi online. Antigua este o administrare anterioară a lovit-o de mai multe antagoniste poziția în negociere cu guvernul SUA, dar Browne a luat-o mult mai conciliant după tonul lui, partidul Muncii a câștigat în 2014 alegeri naționale ce este un buy-in la un casino monede împingător. Rămâne de văzut dacă membrii din fosta guvernare Unite, Partidul Progresist va încerca să submineze sprijinul pentru orice afacere Browne, negociatorii au reușit să realizeze. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.