Ar Trebui Să Te-a Lovit Pe Moale 17 în Blackjack

"Indiferent de tensiunile comerciale, se pare ca proiectul va merge mai departe," a spus el. Lipsă așteptările Wynn acțiuni a scăzut $3.39, 2,53 la sută, la $130.34 miercuri. Morgan ar trebui să te-a lovit pe moale 17 în blackjack. Wynn purtătorul de cuvânt al lui Michael Weaver a refuzat sa comenteze ar trebui să te-a lovit pe 16 blackjack. "După ce a spus asta, ne-ar fi dispus să pariez o suma mare de bani pe "peste" de 3,5% rata de creștere pentru Macao în următorii doi ani." ar trebui să te-a lovit pe un 12 în blackjack. De asemenea, compania este de lucru pe o $125 milioane de renovare a Wynn Macao, actualizarea aproximativ 400 de camere și suitele de la Bis turn, extinderea spațiu de vânzare cu amănuntul de aproximativ 7.000 de metri pătrați, și adăugarea a două restaurante în apropiere de cazino. Sahara se schimbă mai mult decât doar numele acestui an; este, de asemenea, de lucru spre a folosi un nou furnizor de energie.În dimineața zilei de miercuri, Nevada Utilitati Publice, Comisia și-a reafirmat pentru acordarea de proprietate, cererea de a părăsi NV de Energie.

"Astăzi pullback reflectă un anumit nivel de dezamăgire în ipoteza de 3.5 la sută anual de creștere în Macao, și ușor mai mare (cheltuieli de capital) pentru Wynn Palatul de Cristal Pavilion de expansiune," Greff a declarat într-un raport. "Dar nu ne asteptam la orice capital real de implementare până în 2021." O a doua fază se va adăuga un hotel turn cu aproximativ 650 de camere ar trebui să vă pariul maxim pe un slot machine. vor factor în planurile de extindere.
Wynn Resorts Ltd.a anunțat planurile de miercuri pentru un 2 miliarde dolari proiect de extindere în Macao, adăugând nongaming active, cum ar fi un teatru și sculptură grădini.