De Ce Jocurile De Noroc Ar Trebui Să Fie Scos în Afara Legii

Client mobil de activare a software-as-a-service provider Wiraya Solutions Limited a fost deschis un birou în Malta, în scopul de a promova o mai bună sine la multe iGaming firmele care au sediul în insula națiune. Julian ' birou 'un pas logic': Potrivit unei luni raport din ziarul Times of Malta, Londra-cu sediul firma a deschis noul său Maltez de birouri in zona de nord Valletta suburbie a orașului St de ce jocurile de noroc ar trebui să fie scos în afara legii.
Julian ' s, cu firma lui Chief Executive Officer, Oskar Klingberg (foto), de asteptare a muta un pas logic în afacerea noastră strategie de creștere.' Klingberg la Times of Malta... "Aceasta noua facilitate este situat în imediata apropiere a unora dintre liderii mondiali iGaming companii dintre care multe sunt deja clienții noștri. Locația noastră va crește capacitatea de a deservi clienții actuali și de a extinde afacerea noastră cu noi branduri." Soluții de lucru pentru a genera acțiune de consum: Wiraya Solutions Limited este responsabil pentru activarea software-ul client mobil, care funcționează pentru a îmbunătăți branduri client experiență de indicatori-cheie de performanță.Înființată în Stockholm în 2009, firma lui soluții pentru a utiliza datele și inteligența artificială în scopul de a genera acțiuni de la clienții consumatori.industria de iGaming arată "interes": Klingberg, potrivit surselor, a declarat ziarului că a existat o creștere rapidă în interes de iGaming sector în firma lui e cu software-ul de casino online și sportive operatorilor de tăiere prin zgomot pentru a obține jucători atenția.
Klingberg la Times of Malta.. de ce jocurile de noroc ar trebui să fie ilegal eseu. "Și cu viitoarele reglementări este chiar mai provocatoare termeni de poker meci și să ridice. Wiraya Solutions Limited s-a dovedit a crește conversii, cresc CLV și pro-activ reduce putinei prin crearea în mod automat interactive de voce și mesaje text, care permite o adaptate dialog cu fiecare jucător, chiar și cu mari grupuri de clienți." Viitorul eveniment de networking: Pentru a marca deschiderea unui nou birou, Wiraya detaliată că se va organiza un eveniment de networking în apropiere de Hilton Malta pe 10 octombrie.

Acesta a declarat că intenționează să folosească această ocazie pentru a prezenta și a discuta despre cum a experienței clienților este rapid, devenind una dintre cele mai importante avantaje competitive în industria de iGaming. termeni de poker am să-ți vezi și să ridice.