Ruleta Se Toarnă Abri De Piscine

Cleveland Cavaliers au devenit ultima echipă din NBA pentru a semna un parteneriat cu sport fantezie de zi cu zi furnizor FanDuel.
Termenii tranzacției nu au fost dezvăluite, dar a fost raportat că, ca parte a acordului, FanDuel va primi posibilitatea de a promova site-ul său prin branding pe arena semnalizare la Cavs casă curte, Quicken loans Arena, și pe pagina oficială a echipei ruleta se toarnă abri de piscine. FanDuel și Cavaliers, de asemenea, va lansa o campanie de promovare, numit '#FanDuelfortheWin Tombole', oferind participanților posibilitatea de a câștiga experiențe VIP la viitoarele jocuri de acasă, precum și alte premii, cum ar fi bilete, cu autograf marfa, și alte legate de club de produse. "Cleveland Cavaliers sunt una dintre cele mai dinamice echipe din NBA, cu fani pasionați și o interesantă listă," FanDuel CEO Nigel Eccles a spus într-o declarație ruleta se toarnă aplatir les coutures.

"Cavs pe deplin alinia cu FanDuel misiunea de a face sport mai interesant pentru fanii de baschet." Noul parteneriat cu Cavaliers aduce acum FanDuel NBA parteneriate cu cinci echipe, după ce a lovit separate parteneriat oferte cu Boston Celtics, Philadelphia 76ers, Houston Rockets, și Minnesota Timberwolves.Între timp, la nivel mondial de sport fantezie platforma producător Mondogoal a intrat într-un parteneriat de propria sa, lovind-o afacere cu gigant de fotbal FC Barcelona, considerat ca fiind unul dintre cele mai prestigioase cluburi de fotbal din lume tesco nu faceți clic pe și de a colecta sloturi disponibile. Ca parte a înțelegerii, Mondogoal deja s-a dezvoltat și a lansat un Barcelona-versiune de marcă de fantezie joc de sport, care a suporterilor clubului pot accesa acum oriunde în lume tesco nu faceți clic pe și de a colecta sloturi.
"Barcelona este cea mai mare, cele mai multe angajate de club din lume pe social media, cu peste 80 de milioane de Facebook adepți, și știm că următorul va fi esențială pentru succesul parteneriatului nostru," Mondogoal CEO Shergul Arshad spus într-o declarație tesco nou livrare sloturi de timp. "Fanii lor sunt pasionat și implicat în toate lucrurile Barca, iar acesta este un nou mod inovator și distractiv pentru ei să urmărească și să participe cu prietenii lor și susținători din întreaga lume, în timp real." Fantasy sport dezvoltator nou acord cu FC Barcelona este cel mai recent într-un număr tot mai mare de parteneriate compania a lovit cu alte cluburi de fotbal cele mai recente știri despre slot machine. Mondogoal are deja asigurat oferte cu Italian Serie a clubului AC Milan și engleză Premier League tinutele Manchester City, Liverpool și West Ham United. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cele mai recente știri despre casino campion.