Slot Pin Fonta Pat De șine

Un clare 8-pentru-13 noapte împotriva Oregon s-a dovedit că el este crema de cultură, fără îndoială slot pin fonta pat de șine.
Hield este destul de literalmente de neoprit.În decembrie, el a mers doar 6-pentru-17 pe un biet volum de zi și s-a încheiat cu doar 18 puncte ca și colegii lui au făcut restul slot piu vincenti su sisal. Lor de apărare nu este singurul motiv pentru care Villanova este favorizat în acest Final de Patru pariuri luptă sunt casino va închide din nou. Asta e cea mai bună defensivă de ieșire a plecat în turneu, și una care Villanova speră să mențină după un vibrant câștiga împotriva favorizat Kansas Jayhawks. Să nu uităm că, Siracuza a fost în jos de 14 puncte față de Virginia, precum și. #2 Oklahoma Sooners +2.0 peste #2 Villanova Wildcats (6:09pm EST) Oklahoma Sooners continuat Marșul lor Nebunie rampage prin îngroparea numărul unu însămânțate Oregon Ducks, stantare lor bilet la un Final Four rundă de pariere aspectul. O simpla 11.12% din paranteze avut Villanova ajungând la acest nivel sunt jaf extras permanent.

Wildcats posta cele mai bune defensive de rating în ajustat eficiență cu un semn de doar 92.6 puncte permis pe-o sută de posesiuni sunt cazinou din indiana deschide astăzi.