Pot Face O Viață De Jocuri De Noroc

A doua lui rebuy ajuns să-l coste 20% din restul de bankroll. Dat succes considerabil simțit la timp—el a câștigat peste 5 milioane de dolari la timp și a avut două brățări WSOP—cu siguranță părea plauzibile provocare pot face o viață de jocuri de noroc. Ca de vinerea trecută, Polk a adunat doar un pic mai mult de 1.600 de dolari. El își petrece majoritatea timpului de joc turnee pe mize mici și alte similare-supravegheat jocurile de cash din cauza a ceea ce se referă la el ca "o chestiune de bun management al bankroll-ului." El a spus în mod repetat că el s-ar lipi la provocarea până la sfârșitul anului—cred că o deschise provocare este încă îndeplinite, chiar dacă este nevoie de 15 ani când au slot machines făcut.

Nimeni nu poate argumenta faptul că joacă în jocurile cu mize mici, este mult diferit de a fi printre mulțimea care este folosit pentru fixarea cinci și șase cifre doar pentru a juca câteva mâini când au slot machine inventat. El a spus că el ar putea să ia 100 de dolari pe WSOP.com și să-l transforme într-10.000 de dolari.

Potrivit lui WSOP statistici, Polk a jucat în peste 40 de sesiuni de curând, fără a îmbunătăți poziția sa când au slot machines inventat. Cu toate acestea, aici suntem doi ani mai târziu și fondator al Ascensiune Poker este încă încearcă să ajungă la scopul său când s-au inventat mașini de poker.

A fost de scurtă durată, cu toate acestea, și el a alunecat pe vineri, pierde 110 dolari. A "apasat pe butonul greșit" și re-a cumpărat în turneul pentru un alt 320 de dolari, dar nu părea să ajute ce este o brățară în poker.