Ruleta Numeri Caldi E Freddi

Cu transparență și colaborare centrale de ethos, sa recentă și rapidă expansiune a fost conceput pentru a oferi de neegalat la nivel global. Acesta a crescut în mod semnificativ prezența globală în ultimele luni, fiind de acord cu o multitudine de noi strategic oferte. De înaltă calitate, agregate conținutul este furnizat prin intermediul selectate Glonț de Argint (din punct de vedere comercial reprezentat) și Alimentat De (din punct de vedere comercial independent) parteneri ruleta numeri caldi e freddi. Peste 100 de clienti care folosesc SoftGamings produse și servicii începând cu anul 2007. Acest acord este o dovadă a creșterii industriei de recunoaștere o hassle-free traseu la piață cu conținut de calitate oferă." Irina Sazonova, Director de Parteneriate la SoftGamings, a declarat: "Relax Gaming din portofoliul este printre cele mai ridicate de calitate colecții în industrie, așa că suntem încântați să fie integrarea conținutul său ruleta numere care urmează reciproc.

Media contact: [email protected] Despre Relax Gaming Relax Gaming Group a fost înființată în 2010 cu scopul de a simplifica B2B de livrare de conținut pentru moderne iGaming peisaj. Piețele reglementate sunt, de asemenea, în centrul strategiei sale de creștere economică, cu licențele deținute în mai multe jurisdicții, inclusiv: Malta Gaming Authority, Alderney Gambling Control commission, UK Gambling commission, și daneză de jocuri de Noroc Autoritatea sfinții slot receptor diagramă adâncime.

Aceasta ultima acord va permite SoftGamings' listă extinsă de parteneri operatori pentru a accesa Relax Gaming din portofoliul de in-house și Glonț de Argint partener de conținut saints row 4 casino locație. "Angajamentul pentru inovare și colaborare meciurile noastre, făcându-le o potrivire naturală." Relax Gaming devine rapid un furnizor, care oferă conținut în stare proaspătă și peste 280 de jocuri cu transparent punct de vedere comercial. Portofoliul de produse include peste 50 de furnizori de jocuri de noroc cu 3000+ jocuri. SoftGamings puternic CĂ echipa poate oferi, de asemenea, gamification posibilități, care este una dintre principalele tendințe din industrie.