Cel Mai Bun Slot Machine App Ios

Domnul Green și SBTech sunt printre cele 15 prima dată expozanti la Pariuri Sportive 2017 Conferință organizată de SBC Evenimente peste 12-15 septembrie. Având extins de afișare produs pentru a satisface până la 50 de expozanți la #boscon2017, 65% din 1,768 mp spațiu expozițional de la Olympia Centrul de Conferințe a fost vândut, dar există încă oportunități disponibile pentru operatori, furnizori, filialele, cluburi sportive, autoritățile de reglementare, furnizori de servicii de plăți și companii de media pe sector cel mai bun slot machine app ios. Olympia a fost ales ca un mod corespunzător impresionantă locație pentru cea de-a doua editie a celui mai mare internaționale de sport și pariuri conferință cel mai bun slot machine app cu bani reali. O £30 milioane de reamenajare și rebranding de la Olympia din Londra de afaceri în 2013 a inclus o renovare completă pentru centrul de conferințe, ceea ce face locul perfect pentru eveniment cel mai bun slot machine app ipad. Aderarea la Domnul Green și SBTech ca prima dată expozanti la un SBC Evenimente organizate conferințe va fi Erlang Soluții, Trustly, eMerchantPay, Alte Niveluri, OddsRing, LeonBets, Secure Trading Group, EvenBet de Jocuri de noroc, Finnplay, Tal Ron Drihem, AlgoSport, GameCo și Milenară Esports, sponsori de Pariuri pe Esports piesa de 13-14 septembrie. Alex Igelman, Milenară Esports CEO, a declarat: "prezența Noastră la spectacol va lasa părțile interesate din industrie a afla mai multe despre ceea ce noi, la Milenară Esports Corp și că suntem în Esports spațiu pentru termen lung.
Suntem într-adevăr cu nerăbdare să-mare intalniri, schimbul de cunoștințe și, desigur, câteva băuturi seara." Volumul mare de proaspete interesați de acest eveniment se referă la expoziție extinsă focus, nivelul ridicat al industriei de delegați și de remarcabile oportunități de networking demonstrat la Pariuri pe Fotbal în luna Mai, precum și gama de conținut relevant și interesant peste opt conferințe piese și prezența unui masiv de 150 de lider în industrie difuzoare.Între timp, Pariuri pe Fotbal expozanti, cum ar fi OPTIMA, de Aur, de Curse, Sportive Soluții, HiPay, BetConstruct, VsoftCo, Intertops, Ganapati, Digitain și EnergyBet-au angajat deja în septembrie eveniment, care susține o constatare din ultima lună SBC sondaj care a 100% din expozanți care au răspuns au fost interesați în a se întoarce pentru Pariuri Sportive cel mai bun slot machine app iphone. ● Faceți clic aici pentru a ridica Pariuri Sportive 2017 bilet.
● Dacă sunteți interesat în sponsorizarea sau de expunerea la #boscon2017, vă rugăm să ne contactați la [email protected] cel mai bun casino site-uri de retragere rapidă. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.