Gouden Slot Volendam Te Koop

Marea BRITANIE industria de jocuri de noroc a luat un alt relații publice pumn în burtă, în acest weekend, în urma unei investigații program de revelațiile lui de magazine de pariuri incapacitatea de a identifica înregistrat auto-exclus parior.
BBC 5 Live Investighează program a fost unul dintre reporterii săi să semneze pentru industria de pariuri multi-operator de auto-excludere sistem gouden slot volendam te koop. Bob Peșteră a prezentat o fotografie de sine care a circulat la toate casele de pariuri în Grimsby, care a fost ales pentru densitatea de magazine de pariuri cum să obțineți mai multe convoca sloturi terraria. Pestera (foto) a vizitat un total de 21 de agenții de pariuri în zonă, și a găsit câteva bariere în accesarea magazine' cote fixe de pariuri terminale (FOBT). De fapt, nu a fost până în secolul al 17 magazin vizita Pestera a fost contestată cu privire la asemănarea lui cu un auto-exclus jucător, și doar două din cele 21 de magazine în cele din urmă a luat nici o notificare de Peșteră prezența lui pe fișierele lor. Senet Grup, asociația industriei care a venit cu multi-operator de auto-excludere sistem, numit programul constatările "un pic de un wake-up call" și a spus că "trebuie să aflăm ce putem face e mai bine." Programul a fost difuzat doar câteva zile după ce Asociația de casele de Pariuri Britanice (ABB) a emis un raport care a recapitulat "un an de jocuri de noroc responsabile," și a citat o GambleAware raport la începutul acestui an că a pretins de auto-excludere sistem a fost funcționează bine. Următoarea difuzare, CJ a emis o declarație de asteptare programul constatările "dezamăgitoare", dar a susținut testul a fost "realizat în circumstante artificiale," având în vedere faptul că Peștera a fost doar dându-se drept un jucător problemă în timp ce "cei care se auto-exclude în mod normal sunt cunoscute de personalul din magazine se exclude de la." Indiferent, UK Gambling commission, directorul executiv al Sarah Gardner a apărut mult mai puțin sceptici față de programul de metodologie, spunând că autoritatea de reglementare a fost "preocupat" de rezultatele (sau lipsa acestora) cum de a obține mai mult sprijin sloturi dokkan battle.

Gardner a apărut să-și fi pierdut răbdarea cu casele de pariuri spun că situația "este într-adevăr a ajunge la locul în cazul în care nu există nicăieri să se ascundă." Gardner atitudinea oglinzi care de UKGC Președinte Bill Moyes, care luna trecută a avertizat operatorii care "sprijinul public pentru jocuri de noroc a început să scadă." La începutul acestei luni, Tracey Crouch, ministrul britanic responsabil pentru supravegherea industria jocurilor de noroc, a avertizat operatorii care au intrat în "ultima șansă" în ceea ce privește aderarea la jocurile de noroc responsabile obligații.În urma unui potop de pariuri comportă rău rapoarte, marea BRITANIE mass-media simți în mod clar au pus industria pe corzi și o suspectează că aceste tipuri de sonde va crește doar până când guvernul britanic urmeaza prin amenințările sale pentru a scurta industriei lesa. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cum de a obține mai mult sprijin sloturi sparge final.