Cele Mai Bune Mâini De Poker Pentru

Profit Net de Cambodian operator de cazinouri NagaCorp Ltd.a sărit de 20,3 la sută în prima jumătate a anului 2017, datorită unui sizzling hot VIP piață.Într-o dezvăluire la Hong Kong bursa de Valori, NagaCorp a anunțat că a postat o $150.6 milioane de euro profit net în primele șase luni ale anului, din cauza la o creștere robustă în toate segmentele sale de afaceri cele mai bune mâini de poker pentru.

Brut de jocuri de noroc veniturile au crescut cu 40 la sută la$386.8 milioane de euro în ianuarie la 30 iunie 2017 perioadă, în funcție de operatorul de cazinou. NagaCorp citată de cel puțin trei motive pentru compania de creștere a volumului de afaceri și GGR doordash în imposibilitatea de a aduce sloturi de timp. Primul a subliniat că menținerea încrederii în climatul politic și a ordinii sociale din Cambodgia mediul de operare a condus la condiții economice favorabile și creșterea de vizitare, mai ales din China.Încrederea, de asemenea, a condus la creșterea numărului de investitori și o creștere expat populației în Phnom Penh și de conducere pasi in NagaWorld doordash slot de timp nu este disponibil. Cel de-al treilea motiv pentru care NagaCorp dat a fost finalizarea Naga2, care a declarat că a consolidat bilanțul Companiei doordash când sloturi de timp deschis.

NagaWorld – situat în Cambodgia capitala Phnom Penh – a văzut VIP rulare chip cifra de afaceri crește cu 70,7 la sută în anul termeni pentru a $de 7,77 miliarde de euro, a declarat firma ce parte bate un full house în poker. VIP rata de câștig pentru perioada de stat la 2,7 la sută, a adăugat acesta. Aceasta s-a tradus într-o 88.6% creștere în VIP venituri la $210.5 milioane de euro în această perioadă ce parte bate 4 ași în poker. "Competitiv de peste mări conferinta programul de stimulare a introdus în Martie 2013 continuă pentru a permite Grupului să echilibreze creșterea în limitele de masă în timp ce gestionarea volatilității și a riscului de credit", a declarat acesta.Între timp, mass-segment de piață văzut publice etaj mese de buy-in-uri și AGEA facturilor-în creștere cu 23% și respectiv 15% în cursul perioadei. "Acest volum de afaceri de creștere [în piața de masă] este imputabilă îmbunătățit numărul de angajați la NagaWorld ca urmare a vizitelor și de creștere a turismului în Cambodgia, în special din China, care a înregistrat 36 la sută creștere în primele cinci luni ale anului 2017," NagaCorp spus ce parte bate 3 ași în poker. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.