Este Global Poker Chiar Acum

ong Kong-enumerate casino, producatorul de echipamente și servicii de jocuri de noroc furnizor de Paradis Entertainment Ltd spune că a proaspăt implementat un total de 267 de Live Multi-Game (LMG) terminalele de la două cazinouri în Macao este global poker chiar acum.
Noastră recentă misiune de LMG terminale în Macao, reprezintă un început foarte bun pentru afacerea noastră în 2018 este global poker pe bani reali. De asemenea, arată că Lmg – produsul nostru pilot – sunt binevenite de către ambele cazinouri de jocuri de noroc titularii de licențe prin satelit și cazinouri în Macao", a declarat Jay Chun, președinte și director general al Paradisului Divertisment, într-o declarație incluse în comunicatul de presă.e a adăugat produsul ar putea "consolida player experiență de jocuri de noroc în cazinouri și.. porte gobelet se toarnă masa de poker.

a oferi o mai bună de jocuri de eficiență și securitate, și de economisire a costurilor" pentru operatori. porte document sur ruleta bureau en gros.