Cum Să Comerțului Cum Ar Fi Cazino

Las Vegas Convention și Vizitatori, Autoritatea a lansat o serie de național TV ads, marți, că caracteristică teme contemporane cu diverse personaje.
Noul 30 și 60 de secunde "Numai Vegas Clipe" ads au fost produse de către Las Vegas pe baza de R&R Parteneri, autoritatea de publicitate consultant, și-au tăiat dintr-o serie de scurte filme pe YouTube despre "adult libertate." Anunțurile sunt difuzate pe cele mai importante patru rețele — ABC, CBS, NBC și Fox — și mai multe cablu de votare cum să comerțului cum ar fi cazino. R&R și LVCVA nu ar dezvălui costul de reclama, spunând că nu trebuie divulgate ratele le da un avantaj competitiv cu furnizorii lor.

Anunțurile sunt o abatere de la capricioasă "Ce se întâmplă aici, rămâne aici" campanie publicitară care, de obicei, inclus un loc de popas la o scenă care implică călătorie la Las Vegas. Billy Vassiliadis, un partener și CEO al R&R Parteneri, a declarat că "ceea Ce se întâmplă aici, rămâne aici" anunțuri nu va merge departe, dar ad strategi, a spus teme noi sunt de așteptat să rezoneze cu un public diferit cum pentru sfat dealer în zynga poker.
"Esența a ceea Ce se întâmplă aici, rămâne aici' este adult libertate și emancipare," Vassiliadis a declarat într-un interviu telefonic cere slot de timp disponibil. "Acesta a fost întotdeauna despre adult libertate și care este exprimat prin alegere, auto-determinarea, definind propria experiență sau de ceea ce văd într-o experiență și că a fost campanie." El a declarat că noul ads permite Las Vegas pentru a pune teme contemporane în loc cere slot de timp pentru întâlnire.

"Ne-am pus Vegas și ca adult libertatea mesaj într-un context a ceea ce este astăzi societale și culturale discuție — #MeToo mișcare, Negru Viețile Contează mișcarea ideea de împuternicire, ideea de a fi responsabil social, cei din generația care doresc să fie atașat la un brand care este mai mult decât un produs, dar are unele mai profundă semnificație socială," a spus el. "Am încercat întotdeauna să fie contemporan și de a fi conectat la ceea ce se întâmplă la timp." La filme pe YouTube, filmat în mare parte în Las Vegas, adresat de același sex propuneri de căsătorie, relațiile pe stânci, atitudinea la locul de muncă reinventare și răsfăț sine. Cele patru anunțuri au fiecare un titlu, complot și tagline: — "Atunci și Acum", arată un tânăr LGBTQ cuplu în dragoste, cu-o călătorie care începe ca o evadare de unde au întâlnit prima dată și se transformă într-o viață-definirea experiență, care se încheie cu sloganul "Destinul se întâmplă aici." — "Petrecere de Unul singur", arată o femeie a cărei planuri de călătorie schimba dintr-o dată, și ea se găsește în Las Vegas, cu posibilitatea de a face ceva doar pentru ea asos design din piele slot prin foldover geanta.

Cu nimeni să se uite după și nimic pe programul ei, este o oportunitate pentru o mama de lucru pentru a practica auto-ingrijire, care se încheie cu sloganul "Întinerire se întâmplă aici." — "Aniversarea", arată un cuplu într-o relație pe roci care decide să îmbrățișeze libertatea de Las Vegas, în speranța de a ne aminti de ce-au căzut în dragoste, în primul rând, se încheie cu sloganul "Reaprins se întâmplă aici." — "Întâlnire", arată un călător de afaceri din Las Vegas care decide pentru a face călătoria mai interesant transformându-se într-un misterios smooth operator — și oamenii nu pot ajuta, dar să ia preaviz, care se încheie cu sloganul "Reinventare se întâmplă aici.".