Cel Mai Mare Oraș Din America De Jocuri De Noroc

Online operator de pariuri sportive Sportingbet este în apă fierbinte, în Uruguay după un politician s-a opus echipa de logo-ul apare pe tricoul de fotbal locală instituția cel mai mare oraș din america de jocuri de noroc.

Uruguay păstrează destul de bine capacul pe piața jocurilor de noroc, cu locale pariorii juridice opțiuni limitate la un stat la loterie, pari-mutuel cursa de pariuri și unele brick-and-mortar cazinouri cel mai mare cazinou cu 1495 camere. Pariuri sportive este dezaprobată și de pariuri sportive online este de-a dreptul încruntă la în această națiune mică, de numai aproximativ 3,5 milioane de oameni. O combinație de o piață mică și o primire ostilă nu s-a oprit orice număr de la nivel internațional licențiat de jocuri de noroc online site-uri de servire Uruguyan pariorii, sau chiar de la cernelii oportunități de sponsorizare cu echipe sportive locale wusthof 4 slot cuțit bloc.

Cazul de la punctul, GVC Holdings' Sportingbet brand, al cărui logo-ul a apărut pe plastroane de Uruguayan de fotbal pilonii Club Nacional de Football în timpul unei recente Copa Libertadores meci împotriva Brazilian partea Botafogo wusthof 25 de slot poate pivota în bloc de cuțite. Aspectul Sportingbet logo-ul de pe Nacional tricouri provocat mai degrabă o venă mare să se umfle din fruntea Partidului Național adjunct Jorge Gandini. Brazilian site-ul de știri 180.com a raportat că Gandini (foto) a folosit un show radio local pentru a declama despre această încălcare flagrantă a Uruguayan lege jocurile de noroc wusthof 25 slot de blocare cuțit de nuc. Gandini remarcat faptul că multe Uruguyan echipe sportive jerseuri afișa adesea jocuri de noroc online, logo-uri, atunci când echipele joacă în străinătate, dar cea mai recentă Nacional joc a fost jucat în Uruguay, în cazul în care accesul la site-uri, cum ar fi Sportingbet "este interzisă atunci când este hollywood casino deschidere în toledo.

potrivit principiului legalității, instituit încă din 1895." Gandini a susținut că el nu a fost vina Nacional de plătit, în schimb, deplângând faptul că Uruguay a avut "nici mecanismele care funcționează pentru a controla ilegale de jocuri de noroc." În plus față de site-uri ca Sportingbet, Gandini susținut că nu au fost 30k ilegale slot machines împrăștiate în întreaga țară peste care guvernul și-a avut nici un control ohio. Gandini remarcat faptul că el s-a plâns anterior (cu efect) cu Ministrul Economiei despre un recent meci de fotbal împotriva unei Brazilian parte din Montevideo e stadionul Centenario, care a prezentat publicitate pentru Spingol, o casă de pariuri online licențiată în Argentina provinciei Misiones.În timp ce Gandini remarcat faptul că brouhaha "nu pare a fi un lucru la prima vedere foarte serios," cu toate acestea, el a îndemnat oficialii loteriei să vorbesc cu Nacional cu privire la activitatea de promovare, spunând că "statul are obligația de a contracara" eforturile depuse de companii precum Sportingbet pentru a eluda legile locale, și (mai important) "pentru a proteja companiile de jocuri de noroc care percepe o mulțime de bani și sunt instalate în Uruguay." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.