Mâini De Start în Texas Hold ' Em

Intralot are pentru al doilea an la rând, a anunțat că filiala sa italiană, Intralot Italia, va fi un Sponsor de Aur pentru un turneu de tenis la începutul lunii viitoare mâini de start în texas hold ' em.

La "Internazionali BNL" Campionatul de Tenis avea loc la Foro Italico din Roma, între 7 și 15. Enea Ruzzettu, CEO al INTRALOT Italia, a declarat: "Prin sponsorizarea acestui eveniment ne propunem să consolideze legătura dintre sport și jocuri de noroc, care ne-au sprijinit întotdeauna. Vrem să amplasați jocuri de noroc într-o adevărată zonă de divertisment, astfel încât pentru a face o plăcută și responsabil experiență incepand de chips-uri de poker in turnee. Prin urmare, ideea noastră de a crea o zonă de divertisment va promova atât sociabilitate și nouă de jocuri de noroc cultură care este treptat în curs de dezvoltare." Anul trecut, am văzut 400.000 de vizitatori vin prin porțile și Intralot va fi în speranța că le dă mai multă expunere în această piață în creștere rapidă. Spaniolă numărul unu mondial Rafa Nadal deține în prezent oamenii de titlu după ce a văzut pe David Ferrer, anul trecut, cu femeia trofeu câștigat de Maria Jose Martinez Sanchez. La Sin City, președintele executiv al consiliului de la Ameristar cazinouri și-a anunțat planurile sale de a sta jos.

Ray Neilsen a fost la compania din 1991 si va parasi compania pe 5 Mai. Neilsen a comentat, "acum este timpul pentru mine să-mi schimbi atenție la Craig H în cazul în care vinde rulete casino. Neilsen Fundație înființată de tatăl meu și de a extinde în mod semnificativ activitatea mea pe programe axate pe leziune a măduvei spinării (SCI) de cercetare științifică, de calitate a vieții pentru pacienții cu SCI și alfabetizarea adulților și educație." "Aștept cu nerăbdare un nou capitol în viața mea, și știu că am părăsit Compania în mâinile talentați și oameni capabili." În timpul său cu societatea, el a deținut o serie de poziții în mai multe locații diferite și Ameristar datorează mult din succesul lor să-Ray și Neilsen familie donna partea slot crossbody curea. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.