Cum Să Renunțe La Jaful De La Cazino

Deci, toate acestea [sunt] monitorizate foarte strict." În timp ce ei așteaptă pentru Duterte administrației de a emite un clar de jocuri de noroc politica, Bantug a spus că se va continua cu deschiderea a mai mult de 30 boutique site-uri de bingo pe baza acestora planul de expansiune în acest an. Filipine-enumerate de jocuri de noroc firma de petrecere a timpului Liber & Resorts World Corp cum să renunțe la jaful de la cazino. "Ne urmați reglementările guvernamentale, care sunt de fapt foarte stricte. LWRC detine 69.68 la sută din Prima Cagayan de Agrement și Stațiunile de Corp cum să renunțe la diamond casino heist.

Trebuie să fie o anumită distanță de biserici, anumită distanță de școli. Există într-adevăr nici o schimbare în modul în care ne sunt de operare, jocuri," Bantug presei locale, la întâlnirea anuală a acționarilor în Pasay City vineri cum să renunțe la slot machines.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. "Suntem fericiți să spunem că societatea nu este afectat de declarație, în Primul rând, modelul nostru de afaceri nu este chiar on-line, pentru că, după cum știți, suntem un salon de bingo și nu ne folosim de Internet, pentru că, cu excepția pentru o mică parte din afacerea noastră", Dl Bantug spus.În prima ședință a cabinetului, Duterte a spus că el nu a vrut "o proliferare de activități de jocuri de noroc peste tot în țară" și s-a plâns că prea mulți Filipinezi au ales să joace în loc de a lucra pentru o viață. El a continuat să spună ceva despre dificultatea de colectare a impozitelor de la operatorii de jocuri de noroc on-line, în pofida vastelor dovezi contrare sun pe cineva o fata de poker. "Dar extinderea noastră este centrată mai mult pe achiziționarea de site-uri existente și îmbunătățirea propriul nostru capacitățile interne să fie de serviciu mai bun pentru patronii noștri, așa că le va încuraja să patrona site-urile noastre de mai multe ori," Domnul Bantug spus.