Cum Să Stăpânească O Fata De Poker

Greacă operator de pariuri OPAP este de curse pentru a obține pariuri online operațional înainte de luna viitoare primul fluier al Cupei Mondiale FIFA 2014.
Joi, CEO Kamil Ziegler a luat la stadiul la OPAP adunarea generală anuală și a încercat pentru a reasigura investitorii că GTECH-alimentat de pariuri sportive produs "va fi făcut, sper că" înainte de footie fest devine în curs de desfășurare în Brazilia pe 12 iunie. Ziegler a spus că firma care oferă on-line va începe cu Pame Stihima joc de pariuri sportive, care este un mare hit la OPAP 5k de vânzare cu amănuntul de pariuri puncte de vânzare în întreaga țară.Între timp, decizia guvernului grec de a renunța la fumat interioară legi la OPAP magazine de pariuri a reluat criticile pe care statul este prea hotărât să garanteze sănătatea OPAP linia de jos. Operatorii de pe Mont Parnes Casino de la Atena au depus o plângere la Comisia Europeană protestează împotriva guvernului de ridicare a interdicției de a fuma la OPAP magazine, declarând că acesta "constituie un avantaj clar pentru OPAP ca proprietarul exclusiv al unei VLT licență de operare." Nu este prima dată când guvernul grec a fost acuzat de a rescrie regulile în favoarea OPAP.Înainte de a putea vinde participatia in fostul stat active la Emma Delta conglomerat de euro 652m, luna trecută, guvernul grec a îndulcit OPAP oală prin revocarea temporară de jocuri de noroc online permite emiterea a două duzini de operatori în timp ce extinderea OPAP online de pariuri monopol până în 2020 cum să stăpânească o fata de poker. Acest lucru a determinat anti-competitive proteste cu Comisia Europeană, care trebuie încă să fie rezolvate cum să stăpânească poker online.
Cu toate acestea, Mont Parnes a fost beneficiarul de stat favoritism.În iulie anul trecut, Grecia a fost menționată la Curtea Europeană de Justiție, după administrat privat cazinouri s-au plâns că au fost pe nedrept împovărat de obligatorie de admitere taxe de trei ori mai mari decât cei de la stat articulații, cum ar fi Mont Parnes suport ruleta porte de garaj sectionnelle novoferm. Ce e mai mult, Mont Parnes și alte cazinouri din grecia au primit deja fumat scutiri de la guvern, astfel încât aceasta ultima plângere este mai mult despre menținerea unui avantaj artificial suport ruleta porte de garaj novoferm. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.