A2345 Sau 23456 Mai Mare în Poker

Pentru mai multe actualizări de pe UNUL Campionat, vă rugăm să vizitați www.onefc.com urmați-ne pe Twitter și Instagram @ONEChampionship, și ca-ne pe Facebook la https://www.facebook.com/ONEChampionship a2345 sau 23456 mai mare în poker.

Victor Cui, CEO-ul UNEIA Campionat a afirmat: "UN Campionat continuă să caute directori de top din diverse domenii pentru a deveni parte din elita echipa de management superior a1 a2 b1 b2 sloturi ram. 08 noiembrie 2016 – Tokyo, Japonia:Cel mai mare mass-media de sport de proprietate în Asia de istorie, UN Campionat™ (UNUL), a anunțat o altă cheie plus față de echipa de lideri cu numirea de executiv Japonez Yoshiaki Ito în calitate de Președinte al UN Campionat (Japonia) a2 ram slot nu de lucru. Ito este Fondator al X-REZERVOR de Consultanta, fostul CEO al Panasonic Asia de Grup, și fostul Vice-Președinte Senior la Sony Pictures Entertainment.În timpul mandatului său la Panasonic, Ito a fost responsabil pentru 1,2 miliarde de dolari în venituri și peste 6.400 de angajați cum pentru a documenta pierderile de jocuri de noroc pentru fisc.

Promovarea pare să-și extindă ajunge în țară și alte națiuni din Asia în viitorul apropiat cum de a face bine pe slot machines. UN Campionat este primul mare MMA promovare a organiza un eveniment live în China continentală, precum Bangkok, Thailanda cum de a face bine pe de poker online.