Cel Mai Mare Cazinou Din Lume

Nevada casino companii sunt în proces de a dezvolta noi modalități de a atrage următoarea demografice la Las Vegas cel mai mare cazinou din lume. Pentru a începe procesul de aderarea la oricare dintre cele cinci ramuri ale armatei americane, solicitanții pot fi la fel de tineri sub 17 ani, cu acordul părinților a face o ruptură în blackjack. Dar companii de jocuri de noroc sunt mai mult decât dispus să dețină în afara pe Centennials (uneori numit Gen Z), adică cei născuți în 1996 și mai târziu. Dar imagini aparat de fotografiat ascunse în evidență două minore patronii liber de jocuri de noroc și consumul de alcool în interiorul Adelson Venețian de proprietate.

Pentru cele mai multe din țară, minim de varsta pentru a juca la land-based comerciale cazinouri este de 21. Asta e in principal pentru reducerea varsta de 18 ani s-ar fi creat o recompensă de potențial se referă de reglementare, în timp ce prezintă o minimă de plată pentru casa.
Las Vegas Sands fondator spune cruciada lui este o misiune morală, ca el crede site-uri de internet nu poate în mod adecvat bloc minori patronii. O mie de ani este, potrivit surselor, mai puțin entuziasmat cu slot machines compară cu generațiile anterioare, și asta a dus la dezvoltarea lentă a skill-based jocuri de noroc. Nevada minime de jocuri de noroc de vârstă va rămâne probabil la 21 de ani, în ciuda Deputatul Jim Wheeler (R-Gardnerville) eforturile de a reduce intrarea cerință la doar 18 ani.
Adunarea Bill 86-ar modifica ordinea asta, dar Wheeler pare a fi analizat.În timpul o întâlnire recentă a Jocurilor de noroc din Nevada Comisiei, un regulator declarat că acest proiect este "mort la sosire," și Președinte Tony Alamo spus Las Vegas Review-Journal, "industria nu a venit la noi cu orice vrea adus-o [vârsta]." Wheeler încercările de a reduce Nevada varsta a venit ca un rezultat de a fi întrebat de către un veteran care a luptat în Afganistan ce a fost destul de mare pentru a lupta pentru țară, dar nu îndeajuns de mare să joci în Argint de Stat blackjack într-un cazinou. Ei probabil n-ar fi pariat mare de dolari într-o anumită noapte, și cu băutura legea rămase la 21 de ani, ar avea nevoie de cocktail serverele de carte de pe podea.În 2015, un agent sub acoperire video produs de jurnalistul Tim James a subliniat lipsită de griji abordare unele cazinouri din Las Vegas ia în determinarea dacă cineva este de vârstă să joace și să bea alcool dealerii alegerea poker online cu prietenii.