Valiza Un Roulette Avec Motiv

Loterie on-line operator de pariuri Lottoland Australian diviziune este sub amenințare de la stat, guvernele caută să-și apere tradiționale comercianții cu amănuntul de loterie valiza un roulette avec motiv.
Luni, Herald Sun a raportat că trei Australian guvernele statelor – Victoria, Australia de Vest și Queensland – au fost având în vedere impunerea de noi reglementare borduri pe Lottoland modelul de afaceri, în care jucătorii pariu pe rezultatul de la locale și internaționale loterie remize. Australia de sud este Independent de jocuri de Noroc Autoritatea a interzis deja Lottoland de efectuarea de afaceri în stat, bazat pe autoritatea de reglementare consideră că Lottoland este canibalizarea locale de vânzări loterie fără remisivă aceeași cantitate de venituri din impozite și contribuții sociale și comunitare cauze. Victoria surselor, guvernul convins că Lottoland operațiunilor va duce la o O$90m reducerea cotei de stat de loterie a veniturilor în următorii trei ani star poker bonus fara depunere. Cu toate acestea, guvernul federal, potrivit surselor, rămâne încă sceptici în nevoia imediată de a restricționa Lottoland operațiunilor. Lottoland a fost emis un pariuri online de licență de către Australia, Teritoriul de Nord în ianuarie 2016 poker star sport offre bienvenue.

Australian Loterie și chioșcurile de ziare de Asociere (ALNA) montat în curând o campanie care să încurajeze guvernul federal să impună o interdicție națională.În acest weekend, ALNA mărit miza, anunțând că loteria operator Tatele Grup a lansat o Lottoland Trebuie să Plece!campanie pentru interzicerea "fals loto pariuri." Tatele este furnizarea cu amănuntul, cu o varietate de punct-de-vânzare produse de afișaj, inclusiv postere (foto) avertisment clienții că "Lottoland ar putea distruge afacerea noastră" și că "Lottoland nu are suport locale, școli, spitale sau drumuri." Există, de asemenea, spoturi comerciale (vizibile mai jos) cu comercianții cu amănuntul de loterie care să ateste valoarea lor pentru comunitate. La ALNA a postat un mesaj de la site-ul său oficial, îndemnându-comercianții cu amănuntul pentru a participa la campanie, în timp ce asigurându-i că "ALNA a solicitat și a obținut protecție juridică pentru tine de la Tatele Grup de a participa ca pe campanie instrucțiuni .. poker star spin și du-te cote.

Dacă Lottoland încearcă să ia orice acțiune împotriva ta, ești despăgubit de către Tatele Grup împotriva oricărei acțiuni și costuri." Lottoland Australia CEO Luke Brill numit Tatele/ALNA campania "comportament monopol" și a insistat că firma sa a luat măsuri pentru a asigura clienții înțeles că Lottoland nu a fost o loterie tradiționale operator. Lottoland marea BRITANIE operațiuni sunt în curs similar de atac de către Loteria Națională operator Camelot, care a acuzat scădere a vânzărilor pe Lottoland e 'perturbator modelului de business.În Martie, guvernul britanic a anunțat lansarea unei consultări deschise într-dacă loteria pariuri fugit ", în contradicție cu spiritul și intenția" de loterie locale reguli.În iunie, autoritățile de reglementare BRITANICE au amendat Lottoland £150k pentru faptul că nu explică în mod adecvat pentru clienții natura modelul său de afaceri poti purta pălării la cazinou. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.