Cum De A Face Tăcut și Mascate Jaf

Duterte apoi a scăzut lui adevărată bombă, spunând că va cere Filipine Distracții și Jocuri de noroc Corporation (PAGCOR) de a revoca licențe de jocuri de noroc on-line a emis "în curând." Duterte planurile par să fi luat PAGCOR prin surprindere, ca un purtător de cuvânt a spus GMA News că firma nu a putut comenta pentru că ei au "învățat despre asta acum." Duterte lipsa de specificul au lăsat părțile interesate vă întrebați ce a vrut să spună prin 'on.' Singurul on-line licențe de jocuri de noroc PAGCOR a emis pentru terminale de tip eGames condusă prin place de PhilWeb și petrecere a timpului Liber & Resorts World Corp Filipine localnicii nu sunt permise pentru a accesa multe din Asia se confruntă on-line site-uri de jocuri de noroc licențiat de către Primul Cagayan de Agrement și Complex Corp sub Cagayan Zona Economică Autoritate (CEZA) cum de a face tăcut și mascate jaf.
Duterte a spus că el nu a vrut "o proliferare de activități de jocuri de noroc peste tot în țară" și s-a plâns că prea mulți Filipinezi au ales să joace în loc de a lucra pentru o viață fruit roulette slots apk download. Reuniunea a fost televizat și se poate consulta aici (jocuri de noroc vorbi începe în jurul orei 14:20). Pare o nebunie să cred că Duterte ar încerca să deraieze o industrie care a contribuit atât de mult la economia țării sale în ultimul deceniu. Deoarece o mare parte din Duterte comentariu axat pe diminuarea posibilelor prejudicii de jocuri de noroc online pe Filipinez cetățenilor, jurământul lui de a opri jocuri de noroc online ar aparent să CEZA licențiați de pe cârlig fruit roulette slots mod apk. Dar CEZA companiile nu ar trebui să expirați încă fruit salad and blackjack sweets. El a continuat să spună ceva despre dificultatea de colectare a impozitelor de la operatorii de jocuri de noroc on-line, în pofida vastelor dovezi contrare mgm national harbor zaruri minime. Aceste companii includ multe gigantii industriei, atât autohtonă firmele din Asia și divizii locale de vest operatorii de pariuri mgm national harbor zaruri cote. Vineri, recent numit PAGCOR președintele Andrea Domingo a apărut pe un post local de radio show, în care a spus gazda Ted Fallon că, în timp ce PAGCOR fost încă presiuni pentru claritate pe Duterte comentariile, mi-a sugerat el a fost referindu-se la CEZA.

Filipine-online bazat pe industria jocurilor de noroc și-a ținut răsuflarea, joi după noului președinte al țării, a declarat că "jocurile de noroc online trebuie să înceteze." Președintele nou ales Rodrigo Duterte (foto) a făcut anunțul surpriză la prima ședință de guvern după învestirea oficială în funcție ceremonia de mai devreme joi. Un Duterte purtătorul de cuvânt a apărut pentru a confirma aceasta suspiciune mai devreme vineri.