Care Este Scara Mai Mare în Poker

Primele 20 de ani de licențe va fi de a veni pentru reînnoire în 2020 care este scara mai mare în poker.

"2016 va fi un an fantastic", a declarat Fischer cât de mult taxe voi plati pe câștiguri din jocuri de noroc. Majorarea taxei va veni atunci când operatorii de cazinou reînnoit lor licențe de jocuri cât de mult taxele pe jocuri de noroc.
Incluse în grupul de licențiați sunt trei mari Americană de jocuri de noroc firme: Las Vegas Sands Corporation, Wynn Resorts, și MGM Resorts International. Cu $44.1 miliarde de euro la jocuri de noroc venituri în cursul anului 2014, cazinourile din Macau adus încă în de șapte ori la fel de mult bani ca Las Vegas Strip omologii. Potrivit Macquarie Securities jocuri analist Janie Zhou, încă nu se știe exact ce "revizuire" va conduce, dar cazinou din Macao operatorii nu ar trebui să aștept o pauză. Unii analiști, cum ar fi CLSA lui Aaron Fischer, cred că mass-media recente zvonuri despre comentarii de la oficialii guvernamentali ar putea prevede o creștere de până la 43 la sută.
Acest decalaj ar putea reduce și mai mult în 2015, ca Macao era încă înfloritoare la începutul anului trecut, dar Macau va rămâne cea mai mare destinație de jocuri de noroc pentru viitorul apropiat. cât de mult impozitele pe câștigurile din casino. Cei anual scaderile vor continua, probabil, la începutul anului 2015, deși mulți analiști simt că viitorul pe termen lung este încă luminos pentru Macau texas holdem places near me. "Deși extrem de incertă în acest moment, un rezultat potential de concesiune de reînnoire ar putea varia de la nici o schimbare la o creștere în jocuri de noroc impozit, sau chiar re-ofertare de curent sase-concesionar structura", a scris Zhou.În momentul de față, Macao este suferința prin prima sa perioadă grea din piața jocurilor de noroc nu a fost deschis până la firme străine mai mult de un deceniu în urmă. Mulți bogați jucători sunt acum deturnate pentru aceste destinații, din cauza lor mai relaxat normele de călătorie pentru cetățenii Chinezi.