Cel Mai Apropiat Cazinou Pentru Sayre

Tranzacția stil aratat succes în piețele regionale, în ultimii doi ani cel mai apropiat cazinou pentru sayre. Zvonuri despre Penn, eventual vânzare Tropicana apărut târziu în 2019, cu analistii spun în momentul în care proprietatea ar putea aduce 700 de milioane de$ pennsylvania.
Printre companiile publice care ar putea face pentru logică Tropicana pretendenti, Bally ' s Corp care este cel mai bun joc de poker online. Astăzi, REIT este operatorul principal proprietar care este cel mai bun joc de poker pentru a juca. Jocuri de noroc și de petrecere a timpului Liber, una dintre cele trei cotate jocuri real estate investment trusts (REITs), s-a desprins de la Penn în 2013 care este cel mai bun joc de poker pentru android. CBRE Vice-Președinte Michael Parks a confirmat Tropicana este listat, și că nu există un funcționar pretul cerut care este cel mai bun joc de poker.

Jocuri & Leisure ar putea merge, de asemenea, o altă direcție și vinde locul la o companie de private equity grand sierra resort and casino concerte.