Cât Costă Să închiriezi O Masa De Blackjack

NetEnt a numit Fredrik Erbing calitate de Președinte al Consiliului ocazia adunării Generale Anuale. Erbing asemenea, a fost reales în funcția de membru al consiliului de administrație, împreună cu Pontus Lindwall, Peter Hamburg și Maria Redin. Lisa Gunnarsson, Chirstoffer Lundstrom și Jonathan Pettemerides au fost aleși noi membri. Erbing fost ales pentru prima dată în calitate de Președinte în 2008 și este Vice-Presedinte al Acando AB, un suedez de software și de firma de consultanta cât costă să închiriezi o masa de blackjack.
Re-ales membru al consiliului de administrație Lindwall este fondatorul NetEnt și deține 4,100,000 clasa B de acțiuni noroc ritualuri pentru jocuri de noroc. El este CEO-ul de operator online, Betsson. Un alt anunț de întâlnire văzut Consiliului de Administrație și CEO, Therese Hillman, "liberat de răspunderea pentru exercițiul financiar 2018."Hillman a fost numit oficial ca CEO în luna Mai a anului trecut cu furnizorul rezultatele financiare nu corespund așteptărilor.

Ea a lucrat ca NetEnt CFO din ianuarie 2017 și a servit ca CEO interimar din luna Martie 2018 noroc urări pentru casino. NetEnt a văzut veniturile sale scădere de 3% pe an pentru sumele 418m ($de 43,7 m) pentru T1, în timp ce profitul operațional a scăzut cu 6% la SEK în valoare de 126 milioane și profitul net a scăzut cu 18% pentru sumele de 120m piatră de noroc pentru jocuri de noroc.
Cu privire la rezultatele, Hillman, a declarat: "țările Nordice reprezentat pentru aproape întreaga încetinire, în principal din cauza scaderii volumelor în Suedia ca noul regulament a fost introdus la începutul anului."Noile reguli au afectat clienții noștri și jucători într-o măsură care nu ne-am fi prevăzute; efectul combinat al mai puțini jucători și inferior venitului mediu per utilizator a condus la un start slab de pe noua piață reglementată.".