Cum Pentru A Juca Zaruri La Cazino

CashBet CEO-ul și fondatorul Mike Reaves a spus într-o declarație de companie care moneda este activ vizează un "nivel mondial, multi-miliarde de euro-dolar piata de igaming furnizorii de conținut, operatorii și jucători", adăugând că parteneriatul cu "una dintre lumea e adevărat fotbal [fotbal] giganți" va permite noua sa monedă pentru a "construi brand-ul nostru și să se angajeze public într-un mod semnificativ." Vestea vine într-un moment când bitcoin a fost de a lua o baie după ce a atins un record de înălțime în 2017. Au fost mai multe cazuri de profil înalt în ultima vreme de jucători de fotbal cu grave dependențe de jocuri de noroc, și marea Britanie, BBC TV network a raportat că de pariuri pe jocuri printre jucători este larg răspândită cum pentru a juca zaruri la cazino. Plecându-a de presiune, FA tăiat scurt său de patru ani, de milioane de lire contract de sponsorizare cu casa de pariuri Ladbrokes, după numai un sezon cum pentru a juca poker online cu prietenii. CashBet directori au declarat că speră să ridice între 40 de milioane de dolari și 70 de milioane de dolari din vânzarea inițială de jetoane, care sunt concepute pentru a fi utilizate pe CashBet mobile aplicații de jocuri de noroc și va fi inițial la pretul de 50 de centi. O ICO, în esență, introduce o nouă monedă de pe piață, acționând ca o modalitate pentru ca o firmă să ridice de capital prin vânzarea unui procent de licitație la începutul lunii sustinatori. English Premier League (EPL) clubul Arsenal a devenit prima echipă sportivă din lume să partener cu un cryptocurrency.

Este interzis, de asemenea, toate viitoarele comercial oferte de sponsorizare între companii de pariuri și organizarea acesteia cum pentru a juca poker star. Anul trecut, Asociația de Fotbal (FA), engleza de Fotbal corpul de guvernare, a fost acuzat de a fi prea confortabil o relație financiară cu companii de pariuri poker casino royal wiener neustadt.
De asemenea, vine ca relația comercială dintre jocurile de noroc și de fotbal este din ce în ce mai controversat poker royal flush pe masă.