Poker De Zora Neale Hurston

Betway a decis să nu mai ofere piețe referitoare la transferurile de jucători, în efortul de a strânge responsabil de jocuri de noroc. Mișcarea a coincis cu limba engleză Premier League reveni pe 17 iunie, cu operatorul acum nu mai oferă nici șansele pe mișcarea de jucatori prin intermediul 'de transfer de fotbal" sau " jucător de viitor a clubului piețe.
Două Anglia internaționali au fost implicați în pariuri tarifele din acest an.În luna Martie, Daniel Sturridge a fost suspendată de la orice activitate legată de fotbal timp de patru luni, după ce a fost găsit vinovat de încălcarea reguli de pariere, de a trece pe informații privilegiate referitoare la un posibil transfer mișcare poker de zora neale hurston. Defender Kieran Trippier a fost acuzat de o abatere de Fotbal (FA), în luna Mai, care este, de asemenea, gandit pentru a fi ceea ce privește trecerea pe informații privilegiate poker cumpăra și jaluzele. Stricte reguli de pariere interzice oricine este implicat în joc, din Premier League la nivelul opt, de la pariuri direct de pe tot fotbal-aspecte conexe, inclusiv meciuri sau transferuri de jucători. Betway numit interzicerea de a oferi transferuri de cea de "lucru bun", și o zonă gri care a cauzat probleme în trecut. Betway, a declarat: "Noi credem că de pariuri pe fotbal ar trebui să fie despre ceea ce se întâmplă pe teren poker ca la aparate 2.

FA are reguli stricte cu privire la pariuri și suntem de părere că oferirea de șanse pe jucători să se deplaseze la anumite cluburi evidențiază o zonă gri care a cauzat probleme în trecut ce este o mână mai bună de poker. Cel mai bine este eliminat ca o opțiune."Atunci când există sute de prețuri și piețe oferite pe cele mai multe jocuri, asta face parte din fotbal pariuri experiența pe care suntem bucuroși să vedem închide."Solicităm, de asemenea, concurenții noștri să ni se alăture în această auto-impus interdicție.".