Online Slots Real Money Payouts

Ca toți jucătorii mari din marea BRITANIE industria de jocuri de noroc, GVC speră că pot compensa turbulențelor la domiciliu prin lovirea de aur din nou liberalizate NE pariuri sportive peisaj online slots real money payouts. Compania este puternic prezența on-line, care include branduri importante ca bwin, partypoker, Sportingbet și FoxyBingo — a trecut de la putere la putere în primul trimestru, un factor care va ajuta compania să absoarbă șocul de reglementare reprimarea.În timp ce pe uscat operatiunile au fost previzibil plat, on-line de joc net venituri (NGR) a fost de 18 la sută de la constanta cursurilor de schimb valutar pentru cele trei luni până în Martie, în timp ce în general rezultatele pentru primul trimestru au crescut cu 9 la sută. Dar ca cel mai mare teren pe bază de companie de pariuri, și, prin urmare, cel cu cele mai multe FOBTs, Ladbrokes are cea mai mare expunere la căderi economice, de la reforme.În urma unei tranzacționare actualizare vineri, GVC CEO Kenny Alexander a spus că este prea devreme pentru a spune cât de mult compania ar fi afectată, adăugând că acesta ar avea nevoie de "câteva săptămâni" pentru a evalua impactul.

GVC e 4 miliarde £($5.21 miliarde de euro) Ladbrokes buyout făcut-o una dintre cele mai mari companii de pariuri din lume, propulsându-l pe FTSE 100, indicele de companii cu cea mai mare capitalizare de piață în marea BRITANIE chips-uri de poker toys r us. "La această etapă de început de an, consiliul este sigur de a oferi EBITDA și profit operațional în conformitate cu așteptările.". Dar Morgan Stanley a remarcat în această săptămână că GVC are o "mai bună creștere profil" decât concurenții săi, și T1 rezultatele par să suporte asta. Fiecare companie a investit 100 de milioane de dolari într-the venture, care promite să "o lume-clasa de pariuri sportive și jocuri de noroc online, platforma" cu "semnificativ devreme mover avantaje." GVC spus că a așteptat să-și piardă de lire 4 milioane de euro (5,2 milioane dolari) la £5 milioane de euro (6,5 milioane de dolari) în acest an pe pornire chips-uri de poker magazin aproape de mine. Guvernul britanic a făcut, deoarece își amenințare. Atunci când on-line jocuri de noroc uriaș GVC dobândit marea Britanie cel mai mare de vânzare cu amănuntul de pariuri Ladbrokes Coral, anul trecut a avut cel mai mult de pierdut de guvern amenințare să preseze extrem de profitabile, dar controversat cote fixe de pariuri terminale chips-uri de poker joben și baston.
"Vom continua pentru a vedea volum bun de creștere în toate marile branduri on-line și teritorii, și vom rămâne foarte siguri de atingerea obiectivului nostru de două cifre on-line NGR creștere," a spus Alexandru chips-uri de poker stack-ul de început calculator.