Cum De A începe Un Cazinou Din India

Cehia intenționează să instituie o nouă taxă de gambling sunt amenințați de o politică ceartă între două junior părți din țară, actuala coaliție de guvernământ. TOP 09 membri de partid ieșit de la o ședință de guvern, miercuri, pentru a protesta "vulgar și provincial" remarcile făcute de Ladislav Bátora despre Ministrul de Externe Karel Schwarzenberg cum de a începe un cazinou din india. Bátora, un membru de ultra-dreapta Partidul Național și consilier al țării Ministru al Educației, are în trecut și-a exprimat strident anti-gay drepturile poziții și susținut de solidaritate cu alte extrema-dreapta politicieni, inclusiv Austria Jörg Haider și Franța, Jean-Marie Le Pen. La rîndul său, Bátora spune Schwarzenberg este un "rău om mic vechi" care "i-a rămas nerușinare atunci când știe că nu poate să-l provoace la un duel pentru cel puțin trei motive." Un sondaj recent din cehia alegătorii găsit 66.3% crezut politice încăierare ar oferi Ministru de Finanțe, Miroslav Kalousek, cu un mod de a amâna introducerea de noi taxele pe jocuri de noroc.Între timp, insolvabil cehă pariuri tinuta Sazka a reușit să găsească bani pentru a angaja ceh de hochei legendă (și fostul posesor al unuia dintre cei mai mari chefalul) Jaromir Jagr ca nou purtător de cuvânt. Jagr a semnat pe după Sazka de acord cu fondarea clubului de hochei în Kladno, Jagr locul de naștere al lui cum de a începe un jaf.
Jagr a jucat pentru HC Kladno în tinerețe, iar acum deține o bucată de echipa cel mai bun de zi cu zi planificatorii cu sloturi de timp. Alegerea Jagr ca purtător de cuvânt pentru pariuri tinuta este unul ironic, având în vedere hochei pe mare a fost în apă fierbinte la sfârșitul anilor 1990 a lungul a aproape 1 milion de dolari în datorii, el a sunat la două on-line site-uri de pariuri, inclusiv $500k la Belize bazate pe CaribSports cea mai bună zi din săptămână pentru a vizita un cazino. Din fericire pentru Jagr, a pariat mai mult pe fotbal și nu în Liga Națională de Hochei, care ar fi, fără îndoială, l-a câștigat o sesiune cu NHL e pitic rău, Gary Bettman (care, în ciuda numele lui, nu-i plac oamenii de pariuri, mannnn).Între timp, Jagr ar trebui să verificați pentru a vă asigura că cehă verificați n-a sărit.
Luni, un număr de Sazka internaționale deținătorii de obligațiuni a respins planurile aprobate săptămâna trecută de Tribunalul Municipal din Praga a vinde insolvabile de afaceri. Un reprezentant legal al detinatorilor de obligatiuni a declarat pentru Financial Times' BeyondBrics blog că ei cred că condițiile de vânzare sunt eronate și, prin urmare, trebuie să fie reconsiderată ", ca o chestiune de urgență." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.