Care Sunt șansele Mele De A Câștiga La Jocuri De Noroc

Matei Tripp este de vânzare miza lui în marea BRITANIE-enumerate DJI Exploatațiile ca el se pregătește propria CrownBet să numerar în pe China este piața jocurilor de noroc online.
La CrownBet șeful confirmat pentru Fairfax Media că Australian online operator de pariuri "s-ar uita la orice pariere licențe pentru apucă să Chinei de pariere piața este liberalizată în viitor." Tripp a spus că el este mijlocul de vânzare în exploatația în DJI Holdings, care este, de asemenea, de direcționare a Chinei 70 de miliarde de dolari loterii de piață, ca parte a planului său "pentru a simplifica o serie de investiții personale." Experții prognozează un potențial rundă de licitație în China—acasa, la una dintre cele mai mari jocuri de noroc online piețe—în cazul în care la nivel internațional-operatori licențiați pot oferim o selecție de servicii de pariuri, potrivit Sydney Morning Herald raport. Listate la bursa de Valori din Londra, DJI Exploatații au primit o aprobare de la guvernul Chinez a anului trecut pentru a testa o loterie sport app în provincia Shandong. Aplicația a fost vândut prin intermediul telefoanelor mobile în Qingdao City, care are o populație de 90 de milioane de euro și contribuie la aproape 10 la sută din totalul loterie sport în țară.
Compania a urmărit-o câteva luni mai târziu, odată cu lansarea primul său Chinez Ministerul de Finanțe a aprobat mobile app loterie—un produs de DJI Holding, un joint-venture cu sport din China și bunăstarea loteria companie de produse Qingdao Baifa Știința Rețea de Servicii de Tehnologie de Co care sunt șansele mele de a câștiga la jocuri de noroc. Limitat care sunt șansele mele de a câștiga pe un slot machine. Beijing închis temporar de loterie on-line de operațiuni în țară în Martie 2015, după ce guvernul audituri apărut pe scară largă dovezi de fraudă de către oficialii de la provincial loterie administrației centre care sunt șansele mele de a câștiga la blackjack. Mass-media chineză, cu toate acestea, a raportat recent că guvernul este pe punctul de a reîncepe sale de loterie on-line de operațiuni. Tripp dezvăluit în luna Martie că CrownBet, care și-a stabilit într-un joint-venture cu James Packer este Crown Resorts din resturi de BetEzy brand, deja a dat colțul spre profitabilitate anul trecut, mai puțin de doi ani după ce a început operațiunile băuturi într-un cazinou. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre băuturi la comanda la un casino bar.