Besplatne Slot Igre Bez Registracije

Aici, din nou, GVC creditat sale "dovedit portofoliu" de branduri pentru " uns " numerele. Marea BRITANIE-enumerate on-line operator de jocuri de noroc GVC Holdings spune că s-a întrecut pe propria așteptările de performanță în 2016 și 2017, pare să se extindă care hot streak. GVC a declarat că tranzacția va reduce plățile de dobânzi de aproximativ 40 de milioane eur în 2017 besplatne slot igre bez registracije.

Alexander, de asemenea, a arătat că de tranzacționare de la data în 2017, a avut parte de un "deosebit de puternic de la început," cu ianuarie proforma de zi cu venituri de până la 21% de la an la an. Compania creditat internațional "diversitatea noastră de afaceri" cu contribuind la compensarea decembrie este "deosebit de client prietenos rezultate sportive în marea BRITANIE", care au chinuit GVC marea BRITANIE rivali besplatne igrice texas hold ' em poker 2. Alexandru a spus GVC a rămas pe țintă pentru a realiza promis €125 milioane în achiziționarea legate de sinergii până la sfârșitul anului 2017 cum pot obține tesco livrare slot. T4 zi cu zi de pariuri sportive se ocupe de câștigat de 3% pe an pentru eur 12.8 m, în timp ce sport a veniturilor a fost de până la 5% până la €904k ca marjele au crescut un punct complet la 9,6%. GVC, de asemenea, a primit un impuls de la jocuri de noroc/alte divizie, care a raportat T4 zi cu venituri în creștere cu 9%, ajungând la 1,6 m (până la 11% în monedă constantă termeni). Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Compania va emite anunțat anterior de dividend special de 12,5 p pe acțiune, pe 14 februarie cum pot obține trofee în zynga poker.

Cu T4 în toți cilindrii, GVC a ajustat sale pro-forma FY16 prognoza veniturilor pentru a veni în jurul valorii de €894m, ceea ce ar reprezenta o 9% câștig (12% în monedă constantă) din 2015, iar câștigurile vor veni în "spre capătul de sus de așteptările pieței." Compania va emite finală 2016 numerele de pe 23 Martie cum pot să-mi îmbunătățesc noroc la jocuri de noroc.