Cât De Mult Poker Dealeri Face O Oră

Lider Malta-pe bază de joc de dezvoltator, Playson, a semnat un conținut comun acord cu operatorul Italian Snaitech S. Care va vedea sloturi de portofoliu du-te direct cu firma de telefonie mobilă și on-line, oferind, inclusiv snai.acesta.În termeni de înțelegere, titluri populare, cum ar fi Asia-tematice, Pearl Beauty: Organiza și de a Câștiga, și Solar Temple Solare și Regina, în plus față de captivantă Funky Fructe de portofoliu și a lovit Atemporal Sloturi de Fructe serie, toate vor fi puse la dispoziția Snaitech Italian jucător de bază.În plus față de înaltă calitate sloturi, Milano-cu sediul operatorul va avea, de asemenea, la dispoziție, în toate jocurile, Playson suită completă de integrare-gratuit logodna instrumente, inclusiv Jackpot-uri, Rotiri Suplimentare și de Rețea regulat Turnee cu diferite mecanica, fiecare dintre care a fost dovedit pentru a stimula jucător de retenție. Creșterea continuă: Comentând noul parteneriat, Director de Retail Pariuri & Customer Operations Division pentru Snaitech S cât de mult poker dealeri face o oră. O, Alessandro Graziosi, a spus.. cât de mult poker dealeri face în florida.
"Am să acorde o atenție aproape de partenerii ne-am alege cu constantă scopul de a garanta clienților noștri o experiență de joc care este atât de captivantă și durabile în același timp. Această alegere a fost recompensat de rezultatele care au fost în mod constant în creștere în ultimii ani. Playson garantează aceste cerințe fundamentale pentru noi și, în contextul de oferta noastră, cu siguranță va reprezenta o valoare adăugată." Maltese dezvoltator cele mai recente parteneriat sporește prezența în țară piata reglementata, subliniind popularitatea în creștere a acesteia jocuri întreaga Europă și dincolo de ea cum câștigi un turneu de slot. De asemenea, comentând nou parteneriat, Senior Account Manager pentru Playson, Christos Zoulianitis, a declarat într-un comunicat de presă al companiei.. cum poti castiga o bratara de poker. "SNAITECH este unul dintre jucătorii cheie de pe piața italiană și suntem încântați să avem semnat acest conținut de distribuție a face cu ei.

Noul parteneriat este un mod fantastic pentru noi, pentru a consolida poziția noastră în Europa și așteptăm cu nerăbdare să de divertisment jucător de bază cu gama noastră variată de jocuri." Stabilit prezența: Playson nu este străin de pe piața italiană, după ce în luna iulie a acestui an un acord comercial afacere cu pariuri online și jocuri de noroc furnizor SignorBet pentru centru virtual, signorbet.acesta.În plus față de Italia, Sliema-cu sediul producător, de asemenea, funcționează în piețele reglementate de Malta, Spania, Suedia și marea BRITANIE, împreună cu alții, și se extinde în mod constant prezența sa. Portofoliul său include mai mult de 60 de omnichannel jocuri, precum și portofoliul de instrumente de promovare..