Poker Chips-uri Utilizate în Wsop

De la Meadowlands luat primul pariu, în iulie, pariuri sportive — care este operat de FanDuel – a profitat de locația sa de lângă Stadionul MetLife și populația din New York City pentru a deveni New Jersey cel mai aglomerat site-ul de pariuri. Cele mai recente date de la DGE arată că New Jersey pariorilor sport sunt gravitează mai mult spre plasarea de pariuri online poker chips-uri utilizate în wsop.
Ei au fost de acord să branding parteneriate cu Caesars Entertainment, William Hill, și FanDuel care include în stadion publicitate și saloane specializate în interiorul echipei arena. Avioanele, care juca jocuri acasă, la MetLife Stadium din New Jersey, a primit, de asemenea, în acțiune, care face legătura cu 888 pentru un branding afacere.. PointsBet, o companie Australiană cu o abordare diferita pe pariuri sportive, a fost autorizată să funcționeze on-line în statul New Jersey către Divizia de Gaming de Aplicare a legii (DGE) care sloturi pentru a pune ram în imac. Ceea ce face PointsBet diferit este că plățile sunt calculate variabil, mai degrabă decât o sumă determinată. Până acum, în acest an, statul a luat în $597 milioane de euro în pariuri sportive care sloturi pentru a instala memoria ram ddr4. PointsBet se alătură o piață care este rapid de conducere drumul de-a lungul țării nouă frontieră în ceea ce privește consumul și inovare.
De exemplu, un jucător care pariază $10 și corect prezice peste într-un meci din NBA va primi 10 $pentru fiecare punct de-a lungul total.În schimb, același pariori ar pierde 10 $pentru fiecare punct în total într-un pariu pierdut. Că totalul a fost uniform dispersate între live, case de pariuri (296 milioane$) și platforme on-line (300 milioane dolari) care sloturi pentru a pune în ram. New Jersey Devils au îmbrățișat posibilități de pariuri sportive pot aduce care sloturi pentru a pune în memorie.