Ridicat Limita De Mustang Bani Slot Câștigă

"Toată lumea știe că flexibil pariului este caracteristica definitorie a No Limit Hold' em, dar prea puțini jucători profita din plin de ea.În acest #1 Critică Conceptul, am să vă dau câteva indicații despre lectură și de a face pariuri diferite dimensiuni, apoi bustul 10 de Praf reale mâinile pentru a demonstra aceste concepte în practică." Capitolul este disponibil pentru 2.99 dolari și poate fi găsit la următorul link ridicat limita de mustang bani slot câștigă.
Ai putea spune că e mai important să on-line, din cauza pariului și calendarul sunt singurele tipuri de spune chiar poți ridica. Dusty Leatherass' Schmidt are un catalog care conține frumusețile 'Tratezi Pokerul Ca pe o Afacere" și " nu Asculta Phil Hellmuth, iar perioada de valabilitate este pe cale de a obține un pic mai greu cu lansarea următorului său proiect "să Acorde o Atenție pentru a Pariului." Schmidt a facut echipa cu Paul Hoppe, autor de Modul de Poker Războinic, și perechea a decis să-i elibereze cartea cu un capitol la un moment dat în timp ce restul cărții rămâne "proiect în lucru" ridicat limita de iluminat link-ul de slot câștigă.

Moorman Carte de Poker Cum de pe pământ are cineva de a gestiona pentru a câștiga 10 milioane de dolari de joc on-line turneu multi-table (MTT) poker?E o bataie de cap, asta e sigur, dar una care Chris Moorman a unghii ridicat limita de puternic sloturi de numerar. de joc de poker cu Moorman1 cel mai mare on-line jucător de poker din istorie.' Proiectul a fost dat numele de 'Moorman Carte de Poker și editor și autor Byron Jacobs va fi ajutat pe omul care detine mai multe Triple Coroane decât Familia Regală a sorta lui P și Q. Dar ai putea, de asemenea, spune că e mai important să trăiești pentru că jucătorii au mai multe divergente stiluri de dimensionare pariu poker gratuit nici un depozit nu descărcare.

"Am fost abordat de D&B Publishing despre a face o carte cu ei.