Pll Perfectionist Fata De Poker

La sfârșitul săptămânii trecute, în Statul Alabama, Senatul Democrat a lansat informații pe agenda lor pentru sesiune legislativă a anului 2016, un program care include casino propuneri, loterie și o creștere a salariului minim pll perfectionist fata de poker.
Intitulat 'Abilitarea Alabama a Familiilor, pe ordinea de zi ar oferi ceea ce democrații sunt de asteptare de stimulente pentru de zi cu zi harnici Alabamians plinko master sloturi nu funcționează. Senatorul Priscilla Dunn a declarat într-un comunicat de presă că nu este atât de mult accent pe oferirea de stimulente pentru marile corporații pentru a localiza în Alabama, nu se face nimic pentru rezidenți o multime de sloturi fără depunere coduri. Ordinea de zi include o propunere de amendament la constituție, care ar permite atât la loterie și cazinouri pentru a intra în stat.Încasările din ambele ar merge spre o Educație Fond precum și Fondul General este de jocuri de noroc o problemă morală.

Grupul parlamentar vrea să includă cazinouri cu loteria, în scopul de a crea locuri de munca pentru stat gamblingul este o problemă dacă vei câștiga. Senatorul Linda Coleman a creat un proiect de lege pentru a vedea salariul minim a crescut de la 10 dolari, ca parte a agendei.

Un alt proiect de lege, acesta creat de Senatorul Bobby Singleton, va restricționa companiile care primesc stimulente sau alte fonduri din Alabama Departamentul de Comerț atunci când lucrătorii temporari sunt considerate mai mult de 5% din forța de muncă gamblingul este o trasatura de personalitate. Măsuri suplimentare sunt incluse în ordinea de zi, care acoperă de asigurări de sănătate, taxe de proprietate, fotografie carte de alegător, și mai mult destinul 2 mai bune din slot warlock. Cu toate acestea, toți ochii vor fi pe loterie și secțiunea de cazinou ca locuitorii statului au fost de așteptare pentru a vedea aceste activități oferite sau doresc să se asigure că nu vor avea niciodată loc în cadrul statului.În sesiunea legislativă care începe mâine și doar opt locuri sunt luate de către democrați, așa că planurile pot fi un drum lung pentru a merge în cazul în care vreodată sunt în măsură să vină la îndeplinire în cele 35 de membru al Senatului..