Sunt Mașini De Poker Deschis Astăzi

Platforma este de așteptat să lanseze 1 februarie sunt mașini de poker deschis astăzi. Joaca Jocuri Co-fondator și Co-CEO-ul Bhavin Pandya adaugă, "Astăzi este o zi foarte importantă pentru a Juca Games24x7 ca vom lansa primul nostru joc de fantezie.

Noi, desigur, începe cu cricket dar scopul este de a oferi mai multe jocuri în acest format face hermes vă dau o livrare slot. Apoi va adăuga alte sporturi ca platforma evoluează.În presă, Juca Jocuri, a declarat, "platforma oferă un mod simplu și distractiv de a experimenta sport fantezie.

Compania a anunțat lansarea noului său My11Circle site, un site care oferă o varietate de DFS oportunități de pariere face hermes dau un slot de timp pentru colectarea. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, site-ul va începe prin oferirea DFS concursuri naționale și internaționale de cricket games face hermes dau un slot de timp. Acest dublu fanii implicarea și entuziasmul pentru orice meci de cricket acum că fiecare fan poate crea lui/ei propria echipa de fantezie." Cricket este o alegere inteligentă pentru a lansa site-ul face hermes vă dau un slot de timp. Ne concentrăm pe înțelegerea comportamentului jucătorului ne-a permis să ofere joc minunat experiențe de joc și vom continua acest efort prin furnizarea de minunat fantezie cricket experiențe pentru jucătorii noștri." Compania de cap a operațiunilor de afaceri, Saroj Panigrahi, membre, "a Juca Games24x7 are o istorie de succes de creștere pe produse diferite platforme și este încântat să introducă My11Circle de sport fantezie app pentru toți iubitorii de cricket Indian vis de slot machine bonus. RummyCircle, un popular remi online-ul operat de Joaca Games24x7 Private Limited în India, este plasarea unui pariu ca sport fantezie de zi cu zi (DFS) se va dovedi a fi un mare câștigător. Baza performanței lor selectate 11 cricketers, un proprietar de echipă poate câștiga interesant premii în bani.