Mare și Roșu

Doar în această lună, un stat mare juriu din Pennsylvania au descoperit că mai mult de 50 de preoți și lideri religioși în Dieceza Romano-Catolică de Altoona abuzat sexual și violat copii de peste 40 de ani mare și roșu.

De dragul de a donatorilor și a refugiaților, putem doar să ne rugăm că 3,5 milioane de dolari este mai bine asigurată decât contribuțiile colectate de St mașină de poker câștigă. Indiferent, este încă un ochi negru pe Biserica Catolică, ca religia este încă de-a face cu persistenta cererile de abuz sexual în cadrul organizației sale cele mai bune sfaturi pentru a opri jocuri de noroc. Saka a de-a cazat la Southdown Institutului, o Ontario dependenta si de sanatate mintala centrul de reabilitare pentru membrii clerului.În timp ce Saka încearcă să-și învingă dependența de jocurile de noroc, parohiile din întreaga țară ar putea dori să ia o privire mai atentă la conturile lor bancare, ca la St. Joseph incidentul ar putea fi minuscul ar trebui suplimentare preoți încerca mâna lor la cazinou cu bani, care nu e al lor.În luna februarie, Canadian Conferinței Episcopilor Catolici (CCBC) a anunțat o campanie comună cu Canadian Catolică Organizația pentru Dezvoltare și Pace, Ajutor pentru Biserica în Nevoie Canada, și-Catolică Orientul Apropiat Bunăstarea Asociere Canada, în care a adunat peste 3,5 milioane de dolari cele mai bune sfaturi pentru a renunta la jocurile de noroc. Joseph Caldeean Biserica Catolică a spus Episcopul Emanuel Shaleta în februarie că el și-a pierdut toți banii, care au fost colectate prin intermediul enoriaș donații.În Prezent Biserica are sediul în Bagdad, Irak, și datează din secolul 1, deși Saka este paroh în Londra, Ontario a fost înființată cu mai puțin de cinci ani în urmă, cu Papa Benedict al XVI-lea binecuvântarea lui cele mai bune sfaturi pentru a câștiga la poker.

Joseph. La CCBC de caritate, fondurile vor fi distribuite de refugiați Sirieni care caută siguranță în Orientul Mijlociu și părți ale Europei blackjack golden nugget lake charles.

Joseph.