4 Felie De Largă De Slot Prăjitor De Pâine

12 să patronii bani din câștigurile lor 4 felie de largă de slot prăjitor de pâine. 12, și la final oaspeții hotelului au până la prânz în acea zi pentru a verifica afară 4 felie două slot prăjitor de pâine. Trump Entertainment a fost în discuții cu uniunea și funcționarii de stat pe modalități de a salva cazinoul și 3.000 de locuri de muncă 4 felie prăjitoare de pâine. Compania a depus o petiție săptămâna trecută cu statul Divizia de Gaming Executarea cere permisiunea oficială pentru a închide casino cu mult sloturi. De asemenea, compania spune în petiție s-a notificat baruri și restaurante care ei trebuie să se pregătească "wind-down planuri", dar nu a fost încă auzit de la ei 4 slot 4x6 cadru de imagine.
Compania a declarat că a fost de a lua două acțiuni începând de luni, ziua în care depunerea a fost făcută publică: închidere Președintele Turn, cel mai nou dintre cele două hotelul turnuri, și de a stopa emiterea de credit mai mare pot din istoria pokerului online. Acestea includ Scorurile gentlemen ' s club; Il Mulino; Trattoria; fast-food-uri; Hard Rock Cafe; și Royal Albert. ATLANTIC CITY — Trump Entertainment Resorts spune că se apropie cel mai nou hotel tower și nu mai emite de credit, deoarece se pregătește pentru un Dec cea mai mare oală din high stakes poker.

Săptămâna trecută, compania a declarat că a făcut progrese semnificative în discuțiile cu oficialii de stat, dar nu a precizat dacă orice ajutor ar putea fi în perspectivă.Închiderea petiției spune Taj Mahal-ul se va închide la ora 5:59 a.m.pe Dec mai mare pot câștigat vreodată în poker.